Cetona din zmeură ajută la slăbit

Cetona din zmeură ajută la slăbit

Pe la începutul lunii februarie Dr.Oz spune telespectatorilor săi că exista suplimente alimentare care vizează anumite zone ale corpului însă, cetona de zmeură (raspberry ketone) este un supliment care are ca scop general arderea grasimilor si ca este cel mai eficient  in zona abdomenului. Dr.Oz l-a numit suplimentul numarul 1 pentru cei care se luptă cu arderea grăsimilor din toate zonele  corpului.
După emisiunea realizată de Dr.Oz, toate magazinele de specialitate din Toronto au fost invadate de persoane care care căutau acest supliment alimentar însă au întampinat dificultăți în achiziționarea  lui deoarece stocurile se epuizaseră.

dr oz
Cetona de zmeură ajută organismul în arderea grăsimilor, nu are efecte secundare și functioneaza pentru toate tipurile de corp,afirma Lisa Lynn. Secretul acestui supliment constă în  faptul că  conține un hormon care se numeste adiponectin. Cetona de zmeura ajută metabolismul prin creșterea nivelului de adiponectina și noradrenalina, creșterea noradrenalinei ridică temperatura corpului,acest lucru determina corpul sa ardă mai multe grăsimi. În timp ce adiponectina creste,scade nivelul de glucoza.
Lisa Lynn recomandă să se înceapă tratamentul cu acest supliment la micul dejun cu 100 mg si la prânz încă o doză, dacă nu se văd rezulatele repede. Lynn spune că rezultatele ar trebui să se vadă în cel mult cinci zile.
Studiile recente arată că un compus din zmeură cunoscut sub numele de cetonă ajută la arderea grăsimilor în mod eficient.

 

250x250-who-knew-raspberries

Deci, să recapitulăm.

Zmeura ceton:

Descompune celulele de grăsime – Acest compus are o acțiune lipolitică, ceea ce duce la eliminarea depozitelor de grăsime din organism, contribuind astfel la scăderea în greutate. În cadrul unei cercetări, oamenii de știință au hrănit șoareci de laborator cu alimente bogate în calorii, dar le-a fost administrat și cetonă, pe o perioadă de 10 săptămâni. La sfârșitul perioadei de monitorizare, cercetătorii au observat în cazul șoarecilor care au luat cetonă că procentul de grăsime din ficat și de pe abdomen a scăzut în mod considerabil. De asemenea, cetona are rolul de crește nivelul de norepinefrină, un hormon care induce lipoliza, cu alte cuvinte descompunerea celulelor de grăsime.

Controlează apetitul – În plus, nivelul ridicat de cetonă din organism stimulează producția de adinopectină, un hormon care este responsabil de controlul apetitului și al nivelului de grăsimi. Nu în ultimul rând, specialiștii sunt de părere că un consum ridicat de zmeură stimulează metabolismul, într-o manieră asemnănătoare capsaicinei, substanța activă din ardeiul iute. Acest lucru a fost dovedit în cadrul unei cercetări, ale cărei rezultate arată că zmeura, prin compusul său, activează termogeneza grăsimii brune, grăbind procesul de ardere a caloriilor. Astfel, zmeura previne obezitatea, fiind și un bun adjuvant în tratarea acestei afecțiuni.

Dacă vrei sa ai parte și tu de efectele remarcabile ale zmeurei ceton comandă aici  Cetona de zmeură (Raspberry Ketone)

 rasberry
Evolution Slimming Ltd

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s